sobota 19. května 2012

Na slovíčko s knížkou - 1.sraz - info

Už se to blíží!! Ani nevíte, jak moc se na Vás všechny těším! Se Snow Fairy jsem se už setkala na autogramiádě (o tom víc v jiném článku, který chystám ;)) a bylo to opravdu skvělé, takže se na náš další sraz těším opravdu hodně :-)



Jsem moc ráda, že se Vás tolik přihlásilo. Čekala jsem, že tento projekt ani nevyjde a když, tak že se setkáme třeba jenom 3 ( i když samozřejmě  ani to by nevadilo a mělo by to své kouzlo).
Podle mých propočtů by se nás mohlo setkat kolem 15, nad 10 určitě. Cením si i toho, že někteří do Brna přijedou z velké dálky, díky moc!!
Tímto článkem bych to tak nějak celé shrnula, abychom se konečně na 100% všichni domluvili a abych já přesně věděla, kdo přijede.

Brno, 2.6.2012
14:00 - 17:00


Termín je tedy 2.6. , časově od 14:00 hodin do cca 17:00 (můžeme skončit dřív nebo třeba i o něco později ;)). 
Program: půjdeme do blízkosti nějakého knihkupectví, budeme si povídat, projdeme si knihkupectví - můžete si nějakou knihu koupit a nebo budeme chodit jen tak od regálu k regálu a budeme komentovat různé knížky :)
Sraz: napíšu přesněji do naší skupiny na facebooku, protože nikdy nevíte, kdo Vám čte blog ;-)

Co si vzít s sebou?
  • Peníze na občerstvení (popř. třeba nějakou knihu :))
  • Prosím každý si připravte pár slov o své oblíbené knize (může jich být i víc) a pár slov o sobě. Zkrátka na začátku se každý představí a pak představí svou oblíbenou knihu/knihy.
To je zhruba tak všechno, podrobnější informace najdete ZDE.

No a nakonec to nejdůležitější. Pokud víte, že na 100% přijdete, vyplňte prosím tento dotazník ;-) Díky moc a už se na Vás těším!! :-))


4 komentáře:

  1. Už se opravdu nemůžu dočkat na všechny,co se zúčastní,bude to určitě moc pěkný knižní srazík :))

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jsem se linkla. :) Jenom - nevadí, že nemám knižní blog?

    OdpovědětVymazat
  3. Holky, ráda bych komentovala na všech blozích, ale nemůžu, pač nemám wordpress a nebudu ho mít, dokud si neudělám blog >.> Řekněte Verči, že by si měla změnit nastavení, můj přítel to tak měl taky, ale pak to odblokoval, takže mohl napsat kdokoliv. Možná proto má tak málo komentů. Prosím pošlete tohle za mě pro Verču za tu knížku o vlcích:

    Já jsem vlkofil a fakt, že píšeš recenzi na tuto knihu a mluvíš o vlcích tak krásně mě fakt dostal ;) Souhlasím s tvou recenzí, protože něco málo o vlcích vím, takže se vsadím, že tato kniha bude obsahovat hodně použitelných informací. Lidi čtěte! :)

    Terka - June
    PS: asi mě nemůžete najít na facebooku, tak mi emailem napiště své účty a já si vás přidám

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com