pátek 25. května 2012

Na rádiu Krokodýl..

Tento článek sice nesouvisí s knihami, ale věřím, že Vám to vadit snad nebude :-)
Vidíte pejska na tomto obrázku? Představte si, že tento okouzlující malý chlupáček je z útulku. Proč tolik pejsků nemá domov? Chtěli by lásku a věrné lidské kamarády, ale místo toho jsou zavřeni v útulku, kde se o ně sice starají, ale rodina je rodina.
Už od svého narození miluju zvířátka, především pejsky. Nedám na ně dopustit a místy je mám dokonce i radši než lidi (teď si prosím nemyslete, že lidi nemám ráda, ale občas se mi prostě zdají lepší zvířátka, protože jsou věrná a taková.. ťuťuňuňu :))). Se zvířátky mě spojuje i neustálá potřeba chránit je a pomáhat. Doma máme celkem 8 koček (+budeme mít koťata, takže pokud budete chtít, tak víte, kam psát :-)), 2 pejsky - z čehož Cvrček je z útulku a je opravdu úžasný - věrný a skvělý kamarád. Vzít si pejska z útulku je ta nejlepší volba. Pochopíte, jak krásné je takhle pomáhat. 
Vzali jsme si teda Cvrčka, ale i tak jsem chtěla hrozně moc pomáhat. Tak jsem napsala cca. začátkem března do rádia Krokodýl (mají tam relaci "Rádio, které pomáhá) a oni nás vybrali!!!
Byla jsem opravdu hrozně moc nadšená a měla jsem velikou radost :-))
Zítra celý záznam poběží na rádiu, takže pokud posloucháte, tak budete aspoň vědět, kdo to tam mluví :-D Spolu se mnou mluvila ještě paní veterinářka přímo z Přímětic.
Budu moc ráda, když si rádio o víkendu naladíte a útulku pomůžete - na recepci rádia Krokodýl (Gorkého 45, Brno) doneste cokoliv - granule, polštáře, deky, peníze - ty pomůžou nejvíc, protože v útulku teď mají velké finančí problémy, hračky, plyšáčky.. všechno pomůže! A moc pomůžete tím, když si nějakého pejska přímo vezmete. Předem moc děkuji, pokud pomůžete.

Stránky útulku v Příměticích, kde na Vás čeká mnoho a mnoho pejsků!!


ZMĚNA:
Tak nakonec tento víkend se naše pomoc nevysílá. Tak snad příští týden. Aspoň to víte s předstihem :-D :-))

2 komentáře:

  1. Jé, já mám Přímětice kousek od domu :) to je hezký, že je Cvrček odtud :) já se taky netajím s tím, že mám radši zvířata než lidi :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný pes :)-

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com