neděle 19. února 2012

Žebříček #1: Nejoblíbenější knihy

Rozhodla jsem se zapojit do Valentýnského období. Prvním článkem do něho bude žebříček mých nejoblíbenějších knih, takže jdeme na to :-)
 

1. Hunger games

Hunger games jsou mou nejoblíbenější sérií. Dostaly se mi do srdce a nikdy bych nečekala, že knížka může být až tak moc dobře napsaná. Nemohla jsem se odtrhnout.
V této knize je nejen napětí a akce, ale i emoce a vztahy. Budete plakat, smát se, možná se i radovat. Hunger games stojí za přečtení. Já se k nim ještě moc ráda někdy vrátím. Mé recenze na všechny díly si můžete přečíst zde, zde a zde.

2. Vampýrská akademie

Má další oblíbená série. Sice jsem teprve u druhého dílu, ale moc se mi to líbí. Je zde taky akce a moc se mi zalíbilo přirovnání Rose k Buffy :-) (četla jsem na webu Syki). Jsem zvědavá, jak se to bude dál odvíjet. Rozhodně se těším na další díly :-))

3. Škola noci

Někomu se to možná nelíbí, ale mě zkrátka baví sledovat život Zoey. Neříkám, že jsou knihy nějak extra akční nebo napínavé, ale na oddech proč ne. Zkrátka jsem si ty postavy už oblíbila a zajímá mě, co s nimi bude dál.

4. Amazonie a knihy od J.Rollinse

Jamese Rollinse mám jako spisovatele opravdu moc ráda. Píše úžasné dobrodružné knihy. Zatím jsem od něho četla 3, ale doma jich máme opravdu hodně :-) Velmi se mi líbila Amazonie a Oltář ztraceného ráje (z toho jsem byla vyloženě nadšená!!). Jeho knížky můžu doporučit fanouškům dobrodružství! Více informací o něm najdete zde a pokud byste si chtěli přečíst nějaké mé recenze na jeho knížky- můžete např. zde.

5. Nebezpečná minulost

Tato knížka mě dostala a taky něčím poznamenala. Vyloženě jsem se u ní bála a mrazilo mě z ní. Rozhodně taky doporučuji. Mou recenzi si můžete přečíst zde.
Ke knize se taky moc ráda ještě někdy vrátím.


Chystám se si přečíst sérii např. Sukuba, Jezdci časem, V kůži supedmodelky... i na to se moc těším a jsem zvědavá, co na to řeknu :-))

1 komentář:

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com